064 1132 693
info@ordinacijanepsitim.rs

Prim dr Ana Kesić

Prim dr Ana Kesić

specijalista dečje psihijatrije

U ordinaciji Nepsi tim obavlja:

  • psihijatrijski pregled
  • dijagnostiku i lečenje svih psihijatrijskih poremećaja kod dece i mladih (izuzev bolesti zavisnosti)
  • porodično savetovanje
  • psihoterapiju
  • psihološko savetovanje.

Deo je tima za neurorazvojnu procenu, praćenje i stimulaciju razvoja, tima za rane intervencije i tima za edukacije, dijagnostiku i praćenje dece i mladih sa ADHD

Posebna sfera interesovanja: Neurorazvojni poremećaji, ADHD, poremećaji raspoloženja, poremećaji ishrane, teškoće prilagođavanja

Obrazovanje i stručne edukacije:

Osnovne studije medicine je završila na Medicinskom fakultetu u Beogradu, gde je i specijalizirala dečju psihijatriju 2005. godine. Edukovala se iz kognitivno bihevioralne terapije. 2008. godine je stekla zvanje porodični savetnik.

Više od dvadeset godina zaposlena u Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu. Od 2017. godine je nosilac zvanja Primarijus. Ima preko dvadeset godina iskustva u dijagnostici, lečenju, psihoterapijskom i savetodavnom radu dece, adolescenata i porodica. Od 2014. je sudski veštak za oblast dečje psihijatrije.

Generalni je sekretar Društva za dečju i adolescentnu psihijatriju i srodnih struka Srbije, član Evropskog udruženja dečjih i adolescentnih psihijatara, potpredsednik Sekcije za dečju neuropsihijatriju, član Srpskog lekarskog društva i Udruženja za tuberoznu sklerozu Srbije. Učesnik brojnih domaćih i svetskih kongresa iz oblasti dečje psihijatrije na kojima je prezentovala svoje radove.

Nepsi Tim je tim lekara i saradnika sa više od 20 godina iskustva u radu sa decom, adolescentima i odraslima. Naša ordinacija specijalizovana je za dijagnostiku i tretman različitih problema iz oblasti neurologije i psihijatrije prvenstveno dečjeg i adolescentnog doba kao i rano prepoznavanje neurorazvojnih poremećaja i specifičnih problema u učenju.
Nepsi Tim
Dvadesetsedmog marta br.3 11060 Beograd
info@ordinacijanepsitim.rs
Copyright ©
2024
Nepsi Tim |
Izrada Sajta Alpha Media