064 1132 693
info@ordinacijanepsitim.rs

Logopedska procena i tretman

Logopedski pregled je potrebno obaviti kada god posumnjate da razvoj govora vašeg deteta ne napreduje u skladu sa uzrastom i očekivanjima.

U prijatnom okruženju primenjujemo uzrasno prilagođene testove na osnovu kojih procenjujemo da li dete ima uredan razvoj govora ili mu je potrebna dodatna pomoć u vidu tretmana. Moguće je da se kod deteta radi o trenutnom zastoju u linearnom napretku razvoja govora kada je potrebna samo dodatna stimulacija daljeg napretka. U slučaju da je procenjen usporen razvoj govora, tu smo da vam damo predlog za vežbanje i organizujemo odgovarajuće logopedske tretmane.

Rana intervencija i rana stimulacija, kod dece koja ispoljavaju odstupanja u razvoju, znače bolje ishode za dete u kasnijim godinama života. Rane intervenicije su usmerene na pružanje podrške, ne samo deteta već cele porodice.

Nepsi Tim je tim lekara i saradnika sa više od 20 godina iskustva u radu sa decom, adolescentima i odraslima. Naša ordinacija specijalizovana je za dijagnostiku i tretman različitih problema iz oblasti neurologije i psihijatrije prvenstveno dečjeg i adolescentnog doba kao i rano prepoznavanje neurorazvojnih poremećaja i specifičnih problema u učenju.
Nepsi Tim
Dvadesetsedmog marta br.3 11060 Beograd
info@ordinacijanepsitim.rs
Copyright ©
2024
Nepsi Tim |
Izrada Sajta Alpha Media