064 1132 693
info@ordinacijanepsitim.rs

Tanja Jemuović

Tanja Jemuović

master defektolog- logoped

U ordinaciji Nepsi tim obavlja:

Deo je tima za neurorazvojnu procenu, praćenje i stimulaciju razvoja, tima za rane intervencije i edukacije

Posebna sfera interesovanja: Neurorazvojni poremećaji, poremećaji iz spektra autizma, specifični poremećaji u učenju, terapija igrom, kognitivna rehabilitacija

Obrazovanje i stručne edukacije:

Posle završenih osnovnih studija logopedije, na Fakultetu za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju, sticala je radno iskustvo volontirajući u Institutu za mentalno zdravlje, na Kliničkom odeljenju za decu i adolescente, kao i u Dečijoj dnevnoj bolnici „Prof.dr Svetomir Bojanin“, u trajanju od dve godine. Nakon toga, nastavila je profesionalno da se usavršava  na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu. Radno iskustvo sticala je u privatnim logopedskim centrima u Beogradu. 

Završila je master studije logopedije na Fakultetu za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju. 
Zvanje reedukator psihomotorike stekla je nakon završene edukacije na Institutu za mentalno zdravlje. Stručno se usavršavala u oblasti primenjene bihejvioralne analize  (ABA) u SAD (The New England Center for Children (NECC) Southborough, Massachusetts, USA), gde završava profesionalnu edukaciju za  primenu principa ABA metoda, a potom i  sertifikovanu obuku RBT (Registered Behavior Technician). 

Član je udruženja Društva defektologa Srbije, Udruženja logopeda Srbije i Društva da dečju i adolescentnu psihijatriju i srodne struke Srbije.

Pohađala je veći broj edukativnih sertifikovanih kurseva u našoj zemlji, uključujući i NTC sistem učenja, primena Cboard, serija vebinara Udruženja pedijatara Srbije i UNICEF-Rani razvoj dece.
Trenutno se usavršava u oblasti ranog razvoja dece i ranih intervencija.

Nepsi Tim je tim lekara i saradnika sa više od 20 godina iskustva u radu sa decom, adolescentima i odraslima. Naša ordinacija specijalizovana je za dijagnostiku i tretman različitih problema iz oblasti neurologije i psihijatrije prvenstveno dečjeg i adolescentnog doba kao i rano prepoznavanje neurorazvojnih poremećaja i specifičnih problema u učenju.
Nepsi Tim
Dvadesetsedmog marta br.3 11060 Beograd
info@ordinacijanepsitim.rs
Copyright ©
2024
Nepsi Tim |
Izrada Sajta Alpha Media